ЗА НАС

Разберете повече за онлайн магазин HL Beauty. Нашия опит в сферата на миглопластиката и богатият набор от консумативи са само факти от по-голямата история на фирмата.

HL Beauty

Магазин за мигли

Фирма House of Lashes е създадена през 2020г. от Ивета Динева, специалист по миглопластика с над 11 години опит в сферата. 

Първоначално House of Lashes предлага основни материали за миглопластика на своите клиенти под бранда ‘House of Lashes’. С разрастването на онлайн магазина и интереса на потребителите в сайта ни (HL Beauty), въведохме и консумативи на така търсената и качествена марка NAGARAKU. 

В момента на лице в нашият склад има голяма наличност и разнообразие на продукти за миглопластика. Развиваме се с всеки изминал ден като разработваме и търсим нови и качествени продукти които да предлагаме на клиентите си. Внасяме новости в сфера, така че да бъдем конкурентноспособни на пазара в България.

Марки с които работим

Ивета Динева-специалист по миглопластика-магазин-за-консумативи-за-миглопластика-снимка-01

Стремеж към развитие..

“ Мисията ми е да достигна най – високото ниво в сферата на миглопластиката. Бранда да бъде на челни позиции в България и чужбина, а клиентите ми да говорят с любов за моите продукти.

Имаме индивидуален подход към всеки един клиент, помагаме със съвети и видеа на сега започващите в тази дейност. Стараем се клиента винаги да бъде наясно дали даденият продукт отговаря на неговото търсене. „

Ивета Динева

Сертифициран и лицензиран преподавател по миглопластика

Какво казват клиентите ни

Страхотно обслужване и избор на консумативи за миглопластика. Занимавам се от 6г. с поставяне на мигли и за мен HL Beauty са един от най-добрите онлайн шопове!
Надя желязкова
Дори след като бях объркала и поръчах 2 бр. пинсети допълнително, отдела за клиенти подходиха изключително учтиво и приеха обратно продукта. Благодаря Ви и успех!! Препоръчвам! <3
онлайн-магазин-за-мигли-миглопластика-консумативи-hl-beauty-ревю-03
Лори С. А.

Нови продукти за миглопластика